Муун Баланс от Aqua Source

март 27, 2013 in Хранителни добавки by admin

Съдържание:

  •  Пфафия ( южноамериканска лоза)
  • Мексикански сладък картоф
  • Донг куай( китайски женски женшен)
  • Мака (адапогенна билка)
  • Астрагал (азиатстки имуностимулатор)
  • Атриплекс  (солен храст)
  • Лигнани (съдържат се в лененото семе)
  • Витамин С, Витамин Е

moon-balance-aquasourceМуун баланс от Aqua Source

е предназначен за жени в менопауза.
Менопаузата е естествен биологичен процес, който много често е съпроводен дискомфорт при дамите на средна възраст. За да се преодолее по-лесно този период на промяна е много важно добре балансираното хранене здравословният начин на живот.

Движението е и активността допринасят допълнително са отстраняване на стреса. Подходящите храни по време на менопауза са богатите на протеини и бедна на въглехидрати храни. Богатите на протеини храни са риба, пилешко месо, яйца, ядки, леща, нахут, овче и козе сирене, фъстъчено масло и семена. Необходимо е нивото на кръвната захар да се поддържа ниско.

Ако консумирате риба 3 пъти седмично ще си набавите необходимият за организма ви Омега 3. Приемането на соеви храни и пълнозърнести храни допринася за набавянето на необходимите флаваноиди и естествени естрогени. Известно е, че азиатките имат по-лек период на менопауза именно поради консумацията на тези храни. С какво Муун баланс от Aqua Source може да допринесе за повишаване на комфорта на дамите в менопауза?

Подбраната комбинация от билки и хранителни вещества в продукта са предназначени за облекчаване на неприятните усещания по време на менопауза.

Пфафията подпомага приспособяването на организма към промените. Мексиканският сладък картоф е смятан за свещен в Нова Гвинея поради изключитено полезните си свойства.

Билката Донг Куай е известна с адаптиогенните си свойства, поддържа женските органи здрави подпомагайки преноса на кислород в кръвта.

Маката е също адаптогенна билка, която подпомага приспособяването на женския организъм към настъпващите промени през менопаузата.

Астрагалът е азиатска билка подпомагаща защитните сили на организма и поддържаща имунната система здрава.

Атриплексът е много издържливо растение виреещо при екстремни условия и е богато на естествен хром.

Лиганиите са полезни за жените в менопауза. Витамин С е необходим за нормалното производство на колаген, поддържа целостта на кръвоносните съдове и подпомага
кръвообращението, освен че е мощен антиоксидант, който предпазва клетките от свободните радикали. Витамин Е има положително влияние върху сърцето и кръвообращението, улеснява циркулацията на кръвта и също като витамин С е мощен антиоксидант.

Приемайки само по две капсули Муун баланс от Aqua Source дневно дамите в менопауза получават уникална смес от хранителни вещества, така необходими за тяхното добро здраве.
Продуктът е специално създаден за тях за подпомагане безпроблемното адаптиране на организма към постоянните промени през този период.

 

Начин на употреба:  Оптималната доза е две капсули дневно.

Цена на 60 капсули: 67.00 лв.

 

Share